Monipuoliset autohuolto- ja korjauspalvelut

Ota yhteyttä
0400 781 081

Kattava palveluvalikoimamme varmistaa, että saatte kaikki tarvitsemanne huoltotoimenpiteet autollenne, merkistä tai vuosimallista riippumatta. Toteutamme ammattitaitoisesti nopeat ja pienet huoltotoimenpiteet, määräaikaishuollot, katsastushuollot ja isommatkin remontit. Osaamistamme ovat moottori-, jarru- ja vaihteistovikojen etsiminen ja korjaaminen, autosähköjä ja ilmastointia unohtamatta.

SIJAISAUTO TAI JOPO KORJAUKSEN AJAKSI

Mikäli tarvitset auton käyttöösi korjauksen ajaksi, saat meiltä sijaisauton käyttöösi tilapäiseen tarpeeseen. Uudella Lexus CT Hybridillä taittuvat tarpeelliset lähimatkat, sillä sijaisauton 39 euron hintaan sisältyy 100 kilometriä ajoa sekä polttoaineet.

Vaihtoehtoisesti voit ajaa myös autokorjaamomme Jopolla autokorjauksen ajan! Pääset kätevästi kulkemaan keskustaan odottamaan korjauksen valmistumista ympäristöystävällisesti ja tyylikkäästi! Korjaamon läheisyydestä pääsette myös joukkoliikenne Föliä käyttäen Turkuun (linjat 6 ja 7) sekä Naantaliin (linjat 6 ja 7). Palatessasi pysäkkimme on 2021 Vatsela. Kävelymatka pysäkille n.50 m.

 

Vehnätie 15
21200 Raisio
Puh. 02 244 3100 / 0400 781 081
Palvelemme arkisin 8-16.
Sovittaessa auton voi noutaa huollosta myös aukioloaikojen ulkopuolella.

 

Jätä puhelinnumerosi, niin
olemme sinuun yhteydessä